BALIKESİR / HAVRAN - Tepeoba İlkokulu

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Tepeoba İlkokulu, Halil İbrahim Yıldırım Fazlıca İlkokulu, Ömer Çavuş Anaokulu ve Muzaffer Leman Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulamalı Anasınıfı öğrencileri ilçemiz Tepeoba İlkokulu bahçesinde "Geleceğe Nefes" Olacak fidanları toprakla buluşturdu.

Şbt

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminden itibaren kademeli olarak 5 milyon öğrenciye sunulan ücretsiz yemek uygulaması birleştirilmiş sınıflı ilkokullarda okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine dağıtılmak üzere başlandı.

BİGEP kapsamında okulumuzda Eğlenceli Bilim etkinliği yaptık.

Mrt

2022 yılı 01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında  okulumuzda "Deprem ve Tahliye Tatbikatı"  yapıldı.

Nis

Havran Kaymakamı Sayın Enver ÖZDERİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf SÖBÜOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuzun "Okulum Temiz" Denetlemesi Gerçekleştirildi.Yapılan denetlemede Pandemi Sürecinde Covid 19 a yönelik alınan tedbirler ve okulumuzda yapılan çalışmalar değerlendirilmiş olup bütün konularda hazırlıkların tamamlanmış olduğu kanaatine varıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.